DAI LI
 
Gabriela Fratila
daili_love@yahoo.com
0721.809.156 / 0766.311.076

 

interviu   
certificate
astrologie
terapii
feng shui
cursuri reiki
oceanic
consiliere
helaria
Starea de sanatate
Terapia Florala BACH
Fitoterapie
ADN

 

 


 

TERAPII

Organizatia Mondiala a Sanatatii defineste starea de sanatate ca fiind
« o stare de buna dispozitie corporala, spirituala si sociala, in absenta totala a unei boli »
In dorinta de a fi de folos semenilor incercam sa combinam diferite metode de terapie complementara, care sa conlucreze cu medicina alopata sau interventiile chirurgicale, daca este cazul.
REALITATEA si KARMA noastra ca fii ai acestui UNIVERS, unul dintre multele existente.

Cu totii gandim, dar cati am constientizat ca Gandul este o forma de energie nelimitata, care poate creea si va exista mult timp dupa ce insasi sursa sa de creatie dispare? Trebuie sa gandim pozitiv pentru a reusi sa formam din nou acea „Constiinta colectiva” primara de la care ne-am indepartat, pentru a putea salva fizic planeta de la distrugere prin folosirea irationala si distructiva a sunetului si luminii - s-a ajuns atat de departe incat se recunoaste crearea armelor personale cu aceste surse de energie divina folosite pentru distrugere; trebuie sa intelegem ca Iubirea este energia cea mai pura, cu vibratia cea mai inalta, care a stat si sta la baza insasi materiei din care suntem compusi noi; iubirea este energia folosita pentru a materializa Gandul; acum - trebuie sa curatim atmosfera de negativism, inconjurand planeta cu retele indestructibile de ganduri pozitive, pentru a dispune de viata EI mai departe.

Viitorul trebuie sa fie si va fi un Pamant al armoniei cu Natura si cu ceea ce vom crea; armonia si compatibilitatea fiecarui suflet cu planeta in intregime este fundamentala, astfel ca fiecare va trebui sa luptam pentru cunoasterea intuitiva, rejudecand toate acumularile mentale si fizice la nivel de iubire neconditionata; toti vom putea avea o opinie personala, care - daca nu este distructiva celorlalti - nu va impune a fi judecati pentru diversitate.

Astazi traim momente in care suntem initiati de viata pe drumul evolutiei noastre spirituale; oriunde ne-am gasi, trebuie sa fim constienti de sentimentele si raspunsurile emotionale la diverse situatii, observandu-le si echilibrandu-le - BINELE si RaUL sunt concepte create de intelect si nu exista niciodata in forma pura –nu trebuie sa le lasam a ne baricada dupa ele, a ne ingradi pe noi insine mai mult decat este nevoie pentru a trai in armonie; prin constienta totala si pozitiva a emotiilor si sentimentelor noastre se va accelera propria evolutie si ridicarea noastra spre o dimensiune mai evoluata, ca fiinte si planeta; in acest context sunt necesate alegeri de buna voie, prin liber arbitru, care sa contribuie la evolutie.

in perioada actuala, de accelerare a vibratiilor planetei, traim continuu si rapid multiple reactii emotionale care sunt in fapt mai multe oportunitati de evolutie; daca respingem trairile si le transformam in vina datorita interpretarilor noastre personale, care de fapt sunt propria noastra creatie, se rateaza evolutia noastra prin strangulare emotionala a libertatii si constientei; experientele trebuie traite cu deschidere si acceptare, dezvoltand constienta si transmutatia noastra spre regnul spiritual.

Punctul central de echilibru al vietii si personalitatii noastre, cand putem trai si functiona la parametrii genetici optimi = se poate realiza iubind si acceptand neconditionat, astfel vom deveni mai constienti, putem ajuta pe altii sa se inteleaga, sa se ierte si iubeasca pe ei insisi si pe ceilalti, pentru a nu se mai rani pe ei sau pe ceilalti.

Modele de memorie emotionala pot fi duse dintr-o viata in alta (din cauza ca multi oameni au experiente negative, imprimate in corpurile emotional sau mental inca din copilarie sau din alte vieti - atunci cand aceste energii ale lor sunt fortate iasa la suprafata sau sa se supuna vointei celor din jurul lor, libertatea poate deveni pentru ei o sursa de frica); trebuie sa-i intelegem si sa-i facem a accepta ca deschiderea emotionala se face la dorinta, catre cei liber alesi si nu implica vulnerabilitate.

Evolutia noastra se bazeaza pe:
1) dobandirea unor corpuri sanatoase, puternice si vibrante prin conectare constienta cu Universul si Pamantul.
2) cunoasterea personala si reactii armonioase cu ceilalti, relatii clare, cinstite, sincere, in care sa spuneti adevarul fata de voi, nevoile si dorintele voastre.
3) desfasurarea unei activitati sociale, punandu-va in serviciul altora; munca este o modalitate de a va manifesta iubirea, constienta, constiinta si perfectiunea voastra; daca munca nu ofera impliniri este datorita modului de implicare sau neimplicare personala.
4) trebuie dobandita constienta elementelor constiente primare ale planetei: pamant, foc, apa, aer (spatiu) care formeaza planeta, corpurile noastre si toate regnurile; noi traim datorita conlucrarii lor coerente, compasiunii, iubirii si ajutorului lor, de fapt munca lor, prin care ele insele evolueaza; trebuie constientizata sacralitatea Pamantului si a corpului uman.

La momentul actual traim fenomenul cresterii vibratiei datorita centurii fotonice, care este o banda de particule de lumina de inalta intensitate care provine din hipersapatiul non-fizic, ca influenta pentru echilibrarea prea marii negativitati acumulate de spatiul locuit de noi, care dauneaza echilibrului intregului sistem solar si mai departe de atat; influenta centurii determina elevare sau decadere personala functie de alegerea fiecaruia = acea „separare a oilor de capre” din BIBLIE; scopul este evolutia intregii planete (printr-o perioada de haos intre cele doua staari de evolutie) dar SCOPUL PRINCIPAL - dincolo de rezultatul obtinut prin actiune exterioara , este sa va abandonaai iubirii si celei mai inalte posibilitati spirituale oferite de fiecare situatie care apare in viata = TREBUIE sa ne acomodam cu haosul, pana cand sistemul se stabilizeaza, concentrandu-ne pe capacitatea noastra de a iubi si ierta, dorind pentru noi in inima noastra un preaplin de iubire, compasiune si iertare care sa se reverese celorlalti.

Din punct de vedere KARMIC, in aceste decenii, PAMANTUL este o mare scoala a acestui univers pentru a invata sa stapanim emotiile, fara a le suprima sau controla, dominand cu maiestrie energia lor; oamenii si situatiile intalnite sunt o oglinda a noastra, a comportamentului nostru si evolutia relatiilor cu ei este oglinda evolutiei noastre.

Evolutia se realizeaza prin extinderea constientei in exterior si in interiorul nostru; intelegand si iubind inauntru si afara dobandim echilibrul dorit ca fiinte stapane pe viata noastra. Omenirea in ansamblu are potentialul iubirii continui la toate nivelurile de constiinta.

Experientele noastre dificile sunt de fapt initieri prin care ni se ofera sansa sa le traim; nu trebuie blamati ceilalti sau evitata implicarea; trebuie judecat momentul actual al vietii noastre, cinstind experientta personala, respectand raspunsurile emotionale ale fiecaruia pentru a obtine stapanirea energiei personale si a folosi oportunitatile de evolutie; RAIUL si IADUL vietii noastre se balanseaza pe punctul de sprijin al experientei de viata si atitudinii noastre.

Astrologia (stiinta relevata) are, printre altele, rolul de a informa asupra cauzelor anterioare si a efectelor actuale, facand legatura benefica intre insiruirea de vieti anterioare si experiente traite (pozitive si negative) si momentul acestei incarnari, unde poate face lumina in valul incetosat al uitarii pe care il primim odata cu coborarea in trupul fizic, cand suportam incorsetarea tridimensionala.
TREBUIE Sa sTIM Ca astrologia si orice profetie sunt doar probabilitati ale momentului studiat, care se pot modifica si corecta din mers, prin constienta noastra si evolutia noastra spirituala (dar simultan, sa respectam forta gandurilor si mai ales a cuvantului rostit si scris care poate crea orice pentru noi si viitorul nostru).

KARMA= mostenirea acumulata a vietilor anterioare.
Apelez la dumneavostra sa aderati la convingerea ca religia si chestiunile metafizice sunt domenii ale activitatii umane unde este ceruta in mod absolut adevarata imaginatie creativa. Intuitia a spus milioanelor de oameni, printre care sper ca sunteti sau veti fi si dvs, cel putin ca urmare a citirii acestui material, ca in viata exista un scop - numit evolutie spirituala , evolutie sufleteasca, datorita caruia trecem cu totii prin REINCARNARE.

in orice colectivitate umana exista oameni cu care aveti o atractie instantanee, si altii pe care nu-i puteti suporta.in viata reala oamenii sunt aruncati impreuna in grupuri care nu sunt la propria lor alegere. in familii, scoli sau locuri de munca, sunteti fortati sa va amestecati cu oameni care sunt diferiti de dumneavoastra; dar prin contactul cu ei va mariti experienta vietii umane si va dezvoltati propriul potential. Oamenii pe care ii intalniti sunt aceia pe care i-ati intalnit, i-ati iubit si v-ati certat cu ei - de multe ori inainte, in multe incarnari precedente. in mod cert, in timpul unei vieti va faceti cativa prieteni noi, si inamici; dar odata legatura stabilita, relatia va continua in alt timp, in alt loc, avand personalitati diferite. in consecinta, oricine dintre aceia care descind pe Pamant, in conformitate cu meritele sale sau pozitia pe care a avut-o acolo, este predestinat sa fie nascut in aceasta lume, in locuri diferite sau natiuni diferite, ori cu o ocupatie diferita, sau cu diferite infirmitati, sau sa se traga din parinti religiosi sau din parinti mai putin piosi; asa cum uneori se intampla ca un israelit sa descinda printre noi iar un biet egiptean sa coboare in Iudeea.

ii intreb pe credinciosii practicanti daca au deplina incredere in vointa Dumnezeului Unic, Bunatatea si Maretia SA ? Cum poate un Parinte cu miliarde de copii sa-i trimita pe unii la nastere frumosi, sanatosi si bogati iar pe altii urati, bolnavi si saraci daca fiecare copil al Sau ar avea de trait doar o singura viata -aceasta pe care o traieste acum? Oare starea de bine si rau nu vine functie de meritele personale ale fiecaruia = asa cum s-a manifestat el anterior, judecat fiind conform preceptelor divine, si insiruirea de vieti nu poate fi o mare scoala unde invatam pe rand diferitele lectii, unii - elevi mai sarguinciosi iar alttii- mai codasi?

Ai inceput sa te gandesti la scopul vietii? telul vietii e sat te faca perfect, intreg, stralucitor in toate, ca un diamant slefuit in mod magnific- CHIAR si pentru a intelege aceasta, lucrezi in acelasi timp la o fateta a ta. Indiferent ce faci, spui si gandesti in aceasta viata, vei avea consecintele lor inevitabile in vietile care urmeaza. Nu poti scapa de destinul tau, pentru ca tu singur ti l-ai creat si doar evolutia ta il poate modifica in bine – creandu-ti poate sansa ca inca in viata aceasta sa traiesti schimbarile necesare adoptarii unui nou plan de viata-cu cunostinte acumulate ,relatii si actiuni noi indreptate spre realizarea planului divin -sau , daca nu depui efort pentru evolutie, in rau. Actioneaza acum ca un ticalos - mai tarziu vei plati pentru cruzimea ta. Fii bun si vei rasplatit.

Karma planetelor: in semne zodiacale (de importanta maxima la nastere, in continua scadere ca importanta, de rezolvat pana la 30-35 ani, cand preponderenta devine karma planetelor in case) si in case ale cerului pe harta natala ( este in continua crestere ca importanta, intra in manifestare preponderent dupa 30-35 ani, si este in manifestare 100% la sfarsitul vietii).

Din totalitatea karmei vietilor anterioare (pozitiva si negativa), ghizii spirituali-ingeri pazitori- au ales o parte necesara evolutiei posibile in aceasta viata ,

Fii atent la gandurile tale (…in viata aceasta)
Pentru ca ele vor fi cuvinte ! (…ale altuia in viata viitoare )
Fii atent la cuvintele tale (…in viata aceasta)
Pentru ca ele vor fi fapte ! (….ale altuia in viata viitoare )
Fii atent la faptele tale (…in viata aceasta)
Pentru ca ele vor fi obiceiuri ! (…ale altuia in viata viitoare )
Fii atent la obiceiurile tale (…in viata aceasta)
Pentru ca ele vor fi caracterul tau ! ( …in viata viitoare)
Fii atent la caracterul tau (…in viata aceasta)
Pentru ca el va fi destinul tau ! ( …in viata viitoare) „TALMUD”

Acestea sunt relevanta si principiile reancarnarii, carora ne supunem cu totii,prin continuitatea intre viata actuala si cea (cele) viitoare, trecand prin reintalniri karmice cu diverse entitati cunoscute anterior (in diferite roluri umane), diferite sexe pentru aceeasi entitate, calitati si deficiente, chiar fizice (daca avem de suportat o lipsa ca urmare a unei folosiri anterioare exagerate sau negative).

Web design Romania