DAI LI
 
Gabriela Frăţilă
daili_love@yahoo.com
0721.809.156 / 0766.311.076
interviu   
certificate
astrologie
terapii
feng shui
cursuri reiki
oceanic
consiliere
helaria
 
 

 


 

Consiliere

Cand sufletul isi cauta locul si vrea sa redescopere menirea pentru care se afla aici, cu noi, are de ales intre o multime de optiuni din fiecare energie care il inconjoara.
Interactiunile sunt perfecte cand reactionam frumos, pe frecvente de iubire, colaborare, respect.
O idee minunata, cu rezultate majore, este de a permite tuturor celorlalti si a tot ce ne inconjoara sa se manifeste pe nivelul cel mai plenar al capacitatilor si calitatilor maxime.
Cel sau cea care traieste la potential maxim, impulsionat chiar de noi, de energia si intentia noastra, se va manifesta daruind tot ce poate, inclusiv ajutorul ca noi sa realizam maximul posibil.

Omul a fost creat de Dumnezeu ca un canal energetic, care atrage energia universala din cea mai pura sursa si o foloseste pentru propria fiinta dupa care o trimite in exteriorul sau in pamant, pe care il hraneste si curata de energia negativa a gandurilor noastre. Omul devenit prin educatie materialist , a taiat legaturile cu universul si nu mai poate primi energie universala pura, se hraneste din straturi inferioare ale universului si trimite pamantului energie impura care il infesteaza. Ori de cate ori daruim energia iubirii o vom primi inapoi – poate o fiinta ca noi este prea preocupata ca sa ne raspunda imediat, asa cum dorim , dar va raspunde mai intai energetic si materializarile creeaza intentia .

Iubiti cat mai des natura care ne inconjoara si planeta pe care traim.

Suntem fii lui dumnezeu si ai planetei pamant.
Fiecare dintre noi suntem un copil al lor si suntem perfect ingrijiti de ei.
Am venit aici la intrupare avand de inteles si rezolvat anumite planuri personale ale sufletului nostru in relatie cu toti ceilalti, intr-un plan divin.
La intrupare uiti cine esti, de unde vii, si poate adesea uiti si unde mergi.
Vii aici pregatit pentru o realitate anume dar envenimentele vietii care se misca rapid, poate au modificat-o deja si va trebui sa te adaptezi la noua realitate.
Ai lectii de viata sau doresti sa daruiesti, venind printre oameni.
Oricum ar fi cand ramai ancorat prea puternic in acest plan terestru nu poti discerne corect, nu folosesti corect intuitia sau din plin liberul arbitru si atunci e posibil sa te incurci si poate nici lectiile de viata nu-ti apartin in totalitate. Fiecare din noi suntem o scanteie divina si trebuie sa cautam acolo inlauntrul nostru, desteptandu-ne simturile interioare, ce trebuie sa facem. Nu venim aici pentru a respecta sabloane trasate de ceillalti decat ca lectii de ascultare si respect. In rest fiecare stie, simte ce are de facut si trebuie sa-i respectam alegerile si deciziile de viata.

Consiliere
1.Personala
2.De SANATATE
3.Pt AFACERI
4.Pt FAMILIE
5.ENERGETICA SPATIILOR
6.Pt EVOLUTIE SPIRITUALA

Pentru sanatate se recomanda vietuirea în concordanta cu calendarul lunar, singurul în acord cu planeta si propriul organism si atentie la necestitatile corpului pe lânga nevoile impuse din exterior, folosind resursele naturale ale planetei de oxigen,lumina,minerale; trebuie pus la lucru subconstientul nostru cu marea convingere ca suntem sanatosi si putem avea orice bine dorim
Trebuie sa întelegeti ca sufletul murdarit sau încarcat excesiv cu manifestari ale omenescului din noi, contrare iubirii absolute pentru Dumnezeu , se curata prin descarcari de negativitate pe corpul dvs si chiar al urmasilor.
O nota aparte va prezint legat de actiunea TRUFIEI,care genereaza autodistrugere(ex:RÃUL în biserica se datoreaza si neacceptarii umilirii sinelui uman, în fata Divinitatii si nemultumirilor fata de propria persoana) Trebuie sa învatam a trai fara pretentii fata de Dumnezeu si cei din jurul nostru;sa acceptam ca Dumnezeu este cel care ne trimite încercari si nu oamenii prin care se manifesta ele.

Daca vom reusi a trai fara atasament fata de:

1- bani si materialism,
2- relatii cu ceilalti,
3- aptitudini si intelect persoanal,
4- viata noastra ca pe ceva mai pretios ca orice,
5- vointa de realizare a dorintelor noastre,
6- planuri de viitor,
7- fara a pune principiile morale si idealurile mai
presus de iubire si
8- fara a fi nemultumiti de soarta noastra

putem spune ca evolutia noastra spirituala este în continua desavârsire si nu mai trebuie sa fim supusi purificarii prin boala sau alte încercãri; astfel veti vedea ca,prin mare iubire, apar tot mai multe informatii care sa va propulseze spre cunoasterea absoluta pentru comuniunea cu Divinitatea.
Prin certuri si boli vine purificarea sufletului de aceste exagerari.
Orice conflict,sau tradare sau înselare este un mod de a va purifica sufletul si a va salva

Trebuie sa constientizati ca Dumnezeu decide ce suportam si nu trebuie condamnati si gasiti vinovati cei din jurul nostru,care sunt copii si uneltele Sale, ci acceptate încercarile hotarâte prin Planul Divin,considerând ca prin greselile noastre am meritat aceste încercari si ele au rolul de a ne întoarece cu iubire catre Dumnezeu si oameni .

Reactiile oamenilor în mijlocul carora traim sunt un mod de manifestare a vointei divine. Reamintiti-va oricând ca fiecare om este un « Fiu al lui Dumnezeu »=creatia sa iubita,deci creat prin iubire,si trebuie sa traiasca cu iubire egala fata de fiecare semen,iar apoi sa manifeste dorinte personale,carora sa nu le dedice prea mult din sufletul si viata sa,caci altfel ele îi pot întuneca relatia cu Dumnezeu si întreaga Sa creatie.

Pentru succese si o viata sanatoasa ar trebui ca iubirea pentru Dumnezeu sa depaseasca toate celelalte ;trebuie anulate ,de multe ori,pretentiile exagerate ale momentului actual si orice pretentii manifestate în momente anterioare ale vietii noastre. Iubiti la ceilalti,ca la propriul copil,tot ceea ce difera de dvs ;trebuie sa încercati concomitent vindecarea spirituala a dvs si rudelor dvs.

Orice schimbare în caracterul dvs. ca si în casa dvs.îsi începe actiunea imediat pe corp dar transformarile se realizeaza treptat ,cum vã îmbolnãviti treptat,tot asa treptat,dar cu simptome descrescãtoare, se manifestã si vindecarea.
Pentru diminuarea cererilor personale se poate folosi metoda postului alimentar, când omul renunta la cererile si pretentiile sale si cauta în iubirea ptr Dumnezeu suplimentul de fericire

Va rog sa trageti singuri concluziile necesare legat de importanta transformarii dvs interioare si vindecarea dvs si sa constientizati ca aveti dvs însiva raspunderea fata de cantitatea iubirii manifestate.

Daca Dumnezeu considera suficienta curatarea sufletului dvs, El va faciliteaza eliminarea bolii sau problemelor,exact în masura si cu ceea ce crede ca va este benefic si necesar la momentul respectiv.

 

Web design Romania