DAI LI
 
Gabriela Fratila
daili_love@yahoo.com
0721.809.156 / 0766.311.076

 

interviu   
certificate
astrologie
terapii
feng shui
cursuri reiki
oceanic
consiliere
helaria

 


 

Ocean Healling

Un sistem de vindecare a Sufletului si Fiintei noastre

Consideram interesant a releva pentru dvs. noutati din activitatea terapeutica a dnei Gabriela Fratila, care raspunde chemarilor dvs. din Fieni -Dambovita – un mic orasel sub “umbra minunata ” a Bucegilor si incearca acum sa va readuca in atentie, la nivelul cunoasterii constiente, tehnici stravechi de vindecare, cu care lucrau lemurienii, atlantii, vechii egipteni, tibetanii.

In ce consta terapia, sistemul de vindecare pe care il practicati ?

Folosesc energii de vindecare care abia asteapta sa intre in folosul tuturor, ghidate de Domnului Iisus ca manifestare a principiului Cristic, Maica Sa, toate Ierarhiile spirituale, energia planetei, care ne da viata si ne sustine, apeland la ajutorul Maestrilor spirituali, pastratori ai tainelor vechilor civilizatii, care sa ajute vindecarea.

Tehnicile de vindecare sunt aplicate pentru a curata corpurile si activa legatura pacientilor cu Divinitatea. Este chiar de dorit cunoasterea personala a pacientului, pentru a putea lucra mai mult timp, uneori chiar luni de zile, pentru pozitivare, vindecare si refacerea structurilor. Orice persoana care doreste poate insusi aceste tehnici pentru tratament personal, lucrand la general sau pentru o vindecare specifica, a unei anumite boli sau probleme de viata.

Sunt nivele de folosinta, tratand afectiuni diverse si pot, dupa dorinta, a fi aprofundate in meditatii. La anumite nivele se foloseste energia cristalelor, activare si conectare si aceste modalitati raspund dorintei interioare a multor pacienti care au cunoscut cristalele sau au luat contact cu ele in orice mod. Accesand constient cunoasteri despre corpurile noastre subtile sau Reiki, informatii transmise noua spiritual, se deschid mult posibilitatile de lucru cu energiile vindecatoare si metodele de vindecare subtile folosite in vremuri imemoriale.

Oricare dintre cunoasterile si energiile acestea odata asimilate, prin participare activa la terapie, dezvolta nivelul spiritual si perceptiile si ofera un nou sprijin in viata de zi cu zi.

Se lucreaza cu energii specifice fiecarei chakre, dorind activarea si desavarsirea noului nostru sistem de 12 chakre, activarea lor si conectarea fiecaruia pe nivelul de evolutie, cat este posibil, la Univers si Divinitate.

Se incepe orice invocand sprijin energetic si ajutor Domnului Iisus, Ierarhiilor spirituale si se face conectarea la energiile planetei. Tehnicile realizeaza purificarea de orice negativitate, alimentand fiinta cu energii inalt vibrationale care curata corpurile, refac conexiuni si zone afectate si incarca cu energie.

Prin discutiile cu pacientii, incercam impreuna, relevarea si corectarea cauzelor spirituale care genereaza acele probleme.

Dupa realizarea tratamentului se asigura protectie si se aduc multumiri pentru ajutorul primit.

Ce probleme se pot rezolva si ce nu ?

Am tratat orice boala interna si rezultatele sunt functie de pacient, dorinta lui de vindecare, calitatea comunicarii cu el si implicarea lui; sistemul asigura refaceri dupa accidente; amelioreaza schizofrenie, depresii, Alzheimer, Parkinson, tahicardie, infarct, boli de ficat, orice probleme oculare, leucemie, paralizii, face posibila dizolvarea pietrelor de oriunde, vindeca stari sufletesti negative, regleaza greutatea corporala, vindeca boli infectioase, frigiditate si sterilitate, impotenta, arsuri si boli de piele.

Cu ajutorul acestei metode se poate face purificare si pozitivare ambient, aranjamente de locuinta, se poate lucra pentru rezolvarea problemelor materiale si financiare, echilibrarea si pozitivarea relatiilor, se accelereaza evolutia spirituala si se acceseaza amintirile vietilor anterioare.

Imi amintesc ca nu am gasit rezolvare, pentru sindromul Down.

Ca ultime ex: Dl C.I. = o ciroza ameliorata 50% in 15 sedinte, dl C.F. cu spondiloza cervicala amelorata 70% in 5 sedinte, ulcere se pot rezolva 100% in 10 sedinte, orice infectii se pot vindeca.

Web design Romania