DAI LI
 
Gabriela Fratila
daili_love@yahoo.com
0721.809.156 / 0766.311.076

 

interviu   
certificate
astrologie
terapii
feng shui
cursuri reiki
oceanic
consiliere
helaria
Starea de sanatate
Terapia Florala BACH
Fitoterapie
ADN

 

 

TERAPII - ADN

Daca traiti experienta acceptarii neconditionate (de preferat sa simtiti chiar iubirea neconditionata) declansati armonia corpului emotional, benefic si intaritor, o rezonanta inter-celulara foarte coerenta care consolideaza ADN-ul, conlucrând pentru revitalizarea lui pe niveluri succesive (pâna când vom putea reactiva toate cele 12 niveluri ale AND-ului eteric-putem folosi chiar numele lor ancestrale pentru ca ele au puterea de consolidare - de exemplu:

ADN-ul are 12 nivele. Fiecare nivel are 2 elemente, cele pe care le puteti vedea in patru dimensiuni (dubla spirala) si pe care noi le vom numi nivelul de la baza. Cu toate ca baza (cel mai de jos) si vârful (cel mai de sus) nu au insemnatate din punct de vedere interdimensional, ne vom folosi de aceasta conventie, pentru a va face o idee despre locul unde se afla. Este la baza. Despre cele doua elemente ale acestui nivelul vom spune ca sunt laturile scaritei, conectate printr-o chimie de care sunteti constienti, care leaga cele 2 elemente si creeaza legaturile. Peste acest nivel, mai sunt 11. Deci, sunt 12 nivele cu 24 de elemente. Fiecare nivel, chiar si cele interdimensionale, au doua laturi. Ele sunt echilibrate foarte asemanator celor pe care le puteti vedea. Cele 12 nivele ale ADN-ului sunt grupate in 4 grupuri a câte trei nivele fiecare. Al treilea nivel din fiecare grup reprezinta catalizatorul primelor doua nivele din grupul respectiv.

in ADN sunt nivele care sunt active si nivele care asteapta sa fie activate. Sunt nivele care sunt doar informationale si stabilesc o etapa. Sunt de asemenea nivele care reprezinta doar "potential inmagazinat" precum bateriile care asteapta sa fie folosite. Sunt unele care chiar comunica. O parte a divinitatii voastre este cuprinsa in ceea ce voi numiti ADN. Si acesta este adevarul.

 
GRUPUL 1 – GRUPUL DE BAZA

(Cuprinde elementele fricii, valorii de sine si este important pentru evolutia voastra in ansamblu)

Keter Etz Chayim – inseamna "Copacul vietii" si este Genomul Uman

Torah E'ser Sphirot – inseamna "Planul Divinitatii" sau "Planul Legii" si reprezinta echilibrul

Netzach Merkava Eliyahu – este nivelul ascensiunii, nivelului ghizilor spirituali si reprezinta intelepciunea maestrului

GRUPUL 2 - GRUPUL DIVINITATII

Urim Ve Tumim – descrie imensa putere si lumina

Aleph Etz Adonai – il descrie pe Dumnezeu; descrie copacul vietii.

Ehyeh Asher Ehyeh – inseamna "Eu sunt ceea ce sunt" si este nivelul magic

GRUPUL 3

Hoa Yawee Maru - este nivelul Lemurian. in lemuriana acest nivel se numeste Hoa Yawee Maru si inseamna "limbajul natal al ADN-ului", iar in ebraica se numeste Kadumah Elohim si inseamna "divinitatea revelata".

Akee Yawee Fractua – este nivelul "inregistrarilor Akashice". in lemuriana acest nivel se numeste Akee Yawee Fractua si inseamna "inregistrarea maestrului/ maestrilor", iar in ebraica se numeste Rochev Ba'a'ra'vot si inseamna "Purtatorii Luminii".

Shechinah-Esh – inseamna "Flacara expansiunii"

GRUPUL 4

Va'yik'ra – inseamna "Chemarea la divinitate" si este un nivel al actiunii.

nivelul 11 (Kryon nu a oferit inca descrierea acestuia)

nivelul 12 (Kryon nu a oferit inca descrierea acestuia)

Descrierea pe larg a celor 12 nivele ale ADN-ului

 
Nivelul 1

Este genomul uman, stratul de ADN pe care il puteti vedea si care reprezinta matricea biologica a Fiintei Umane. Expune toate procesele chimice 4D implicate in energia voastra vitala. Aici se afla toate misterele. Genomul Uman este foarte interesant. Stiinta voastra se poate intreba: "De ce sunt atât de multe in ADN-ul vostru care nu au nici un rol?" Ei se uita la gene si la succesiunea partilor. Ei se uita la aproximativ trei miliarde de elemente si parti! Aceasta este doar un singur nivel. Iar ei se mira ca acest nivel al ADN-ului contine atât de multe care par sa nu faca nimic!

Acum, dati-mi voie sa va intreb inainte de a trece la urmatoarea idee: Când ati vazut voi un proces din evolutia Umana care sa creeze un sistem in care sa fie multe nimicuri? Raspunsul este: Niciodata. Natura nu lucreaza in acest fel. Biologia este foarte eficienta, daca ati observat. Asadar, va vom spune ceva ce nu am mai spus inainte: in aceasta masa, care de multe ori e numita ADN-ul inutil, exista un tipar. Are legatura cu comunicarea cu nivelul 6… nivelul magic.

Nivelul 2

Al doilea nivel este un nivel interdimensional pe care il simtiti cu totii. Este dificil de explicat aceasta, dar acest nivel are un nume si o culoare specifica, circula in interiorul si in afara dimensiunii a patra. Da, este interdimensional, dar are caracteristici care interfereaza cu ADN-ul vostru 4 D. Voi puteti descrie acest nivel ca intuitie… un nivel care este totodata responsabil pentru frica, bucurie si iubire si reactiile pe care aceste emotii le poarta spre nivelul de la baza. Este interdimensional si atinge nivelul 4D pe care il puteti vedea si care se numeste genomul Uman.

Este nivelul care trebuie rescris odata cu statutul de ascensiune. Este nivelul viitorului si trecutului vostru. Este nivelul care este pregatit pentru a fi rescris si chiar reproiectat si reactivat. Al doilea nivel tine mult de emotii. Este interdimensional, dar voi il intelegeti, deoarece acesta este locul unde voi "simtiti". Câteodata este sentimentul de furie sau ingrijorare si câteodata este sentimentul de iubire. Câteodata este experienta iubirii de Dumnezeu. Este nivelul emotiei. Va rugam sa va gânditi, emotiile afecteaza reactiile chimice? Raspunsul este un evident da. ingrijorarea, iubirea, furia si drama vor afecta in mod drastic biologia voastra. Deci al doilea nivel este nivelul cheie pentru echilibru.

Nivelul 3

Nivelul trei este catalizatorul pentru primul si al doilea nivel. Este ceea ce noi numim nivelul ascensiunii. Este cel care este cel mai aproape de Spirit. Nivelul ascensiunii este de asemenea asociat cu o parte a corpului. Glanda Pineala reprezinta comunicarea cu nivelul ascensiunii (nivelul trei) al ADN-ului. Ce se intâmpla cu nivelul al treilea? Prin comunicarea pineala se modifica primul nivel (nivelul biologic) si nivelul al doilea (nivelul emotional). Când incepeti sa conectati pinealul si elementele comunicarii acestuia cu al treilea nivel, acea parte care era inactiva va fi reactivata, iar glanda pineala va incepe din nou sa creasca.

Nivelele 4 si 5

Nivelul al patrulea trebuie sa fie intotdeauna luat in consideratie impreuna cu cel de-al cincilea. Cele doua nivele impreuna reprezinta esenta expresiei voastre (viata voastra prezenta pe pamânt) si divinitatea voastra pe planeta. Ele reprezinta "numele" cristalului din inregistrarile Akashice. Nivelele patru si cinci inseamna: Atributul de baza si cel mai important atribut spiritual este copacul vietii, care este familia. Este un grup divin, cel care vorbeste cu ingerii. Acest grup divin, parte al ADN-ului vostru, este cel care exclama divinitatea voastra acolo unde mergeti. Este cel care le spune celor din jurul vostru ca voi vibrati mai inalt – ca incepeti sa va treziti. Nu este invadator, ci informativ.

Nivelul 6

V-am spus despre nivelul 1 ca nu este primul, ci mai degraba este in mijloc. Si acum va voi spune ca nivelul 6 este in mijloc! Asadar, nivelele 1 si 6 ale ADN-ului sunt legate in asa fel incât stau unul peste altul. Trebuie. Nivelele 1, 6 si 12, toate ocupa acelasi spatiu. Când va aflati in al treilea nivel al meditatiei – cel in care maestrii au mers pe acest pamânt – sunteti intotdeauna in legatura cu nivelul 6 al ADN-ului. Dintre cele toate 12 nivele, nivelul 6 este cel mai divin nivel al ADN-ului. Este numele lui Dumnezeu si inseamna in alta limba: Eu sunt ceea ce sunt.

Nivelul 7

Al saptelea nivel vibreaza cu aceeasi armonie ca cei din Telos (Lemurienii din Telos) si este numit Nivelul Lemurian. intelesul lui din limba Lemuriana este dificil de tradus in engleza, pentru ca este posibil sa nu mai aiba sens. Tonurile care sunt cântate inseamna lucruri in plus fata de silabe. Felul in care este cântat creeaza o tonalitate diferita a informatiilor. De aceea, este foarte diferit sa asculti si sa citesti pronuntia numelui acestui nivel. Dar esentialmente inseamna: limbajul natal al ADN-ului. Hoa inseamna patria natala. Yawee inseamna ADN in lemuriana. Si Maru inseamna limba. Nivelul 7 vibreaza. Cu cât vibreaza mai sus, cu atât mai repede merge. Cu cât sunt mai multe oscilatii, cu atât se va dilata mai mult timpul, iar cei din munte va vor putea intâmpina. Acesta este principalul nivel Lemurian. Este nivelul care poarta samânta centrala.

Nivelul 8

Nivelul 8 reprezinta propria voastra inregistrare Akashica cristalina. Nivelul 8, in ADN-ul vostru interdimensional, contine intreaga inregistrare a fiecarei vieti pe care ati avut-o pe planeta si tot ceea ce ati experimentat. Pâna la acest punct, asa cum voi mergeti in 4 D, acest nivel nu a avut o importanta prea mare, cu exceptia evidenta a energiilor care sunt furnizate pentru contractul vostru si atributele karmice. Parea sa pluteasca; nu avea importanta; era util pentru citirea vietilor trecute si cam atât. De asemenea, acest nivel v-a dat ceva fobii!

Nivelul 9

Nivelul noua – noua reprezinta desavârsirea, implinirea. Completeaza istoria primului nivel. Nivelul noua este ceea ce lipseste in primul nivel! Puteti spune chiar, ca nivelul noua este ceea ce face ca "inutilitatile" din primul nivel sa functioneze. Si când puneti impreuna primul nivel cu nivelul noua, obtineti un circuit al comunicarii cu restul nivelelor interdimensionale. Aceste instructiuni situate in ARN, in procent de 97%, sunt seturi de instructiuni pentru intregul ADN, nu doar pentru primul nivel. De aceea, nivelul noua este puntea. Flacara Expansiunii. Este puntea spre ascensiune, spre vindecare. Este puntea spre perfectiune si maiestrie. Este puntea valorii de sine. Este ceea ce incercati sa gasiti in Reteaua Cosmica, pentru ca aceasta este energia nivelului al noualea.

Chiar are propriul sfânt ce il patroneaza, St. Germain. Flacara despre care vorbeam este Flacara Violet a lui Sf. Germain. Reprezinta vindecarea, puterea, schimbarea si activarea. Este singurul nivel din ADN care este conectat la o fiinta spirituala in acest fel. Este Flacara Expansiunii si este puntea catre perfectiune, catre cunoasterea desavârsita. intr-adevar, exista un nivel al ADN-ului care este responsabil cu conectarea nivelelor biologice la instructiunile Universului.

Nivelul unu si nivelul noua creeaza in numerologie un zece. Zece se reduce la unu si unu reprezinta, din punct de vedere energetic, noul inceput. Când incepeti sa observati numerologia ADN-ului si sa faceti legaturile, puteti obtine intelesuri si mai profunde – informatii despre ceea ce face un nivel când e combinat cu un altul. Atunci când aplicati numerologia de baza la ceea ce v-am dat noi, veti realiza ca nivelele patru si cinci trebuie intotdeauna sa lucreze impreuna, deoarece ele sunt un noua. Si acest noua lucreaza cu acel noua pe care tocmai vi l-am dat, care lucreaza cu un unu, despre care tocmai v-am spus. Complex? Da. Si acolo se afla mesaje ascunse despre ce fac si cum functioneaza, chiar si in termenii de baza ai numerologiei.

Nivelul 10

Nivelul zece este nivelul ADN-ului pe care Lemurienii l-au folosit cel mai mult. A avut alt nume pentru Lemurieni, care nu s-au deranjat sa enumere cele 12 nivele. Ei au vazut ADN-ul ca pe un altar, ca pe sursa divina a existentei si a divinitatii lor, a celei de a doua vederi. Ei nu l-au vazut ca biologie care sa fie studiata in corpul Uman. Ei l-au vazut ca procesul vietii!

Nivelele zece, unsprezece si doisprezece sunt foarte diferite de celelalte nivele. Ele sunt nivelele cheie de procesare. Ele sunt nivelele actiunii, chiar mai presus de numarul trei despre care v-am vorbit inainte. ADN-ul se relationeaza cu toate nivelele aparent intr-un cerc.

Web design Romania