DAI LI
 
Gabriela Fratila
daili_love@yahoo.com
0721.809.156 / 0766.311.076

 

interviu   
certificate
astrologie
terapii
feng shui
cursuri reiki
oceanic
consiliere
helaria

 


 

Astrologie - STUDIU ASTROLOGIC KARMIC

Astrologia ca stiinta relevata are, printre altele, rolul de a informa asupra cauzelor anterioare si a efectelor actuale, facand legatura benefica intre insiruirea de vieti anterioare si experiente traite - pozitive si negative, si momentul acestei incarnari, unde poate face lumina in valul incetosat al uitarii pe care il primim odata cu intruparea noastra.
Astrologia si orice profetie sunt doar probabilitati ale momentului studiat, care se pot modifica si corecta din mers, prin constienta noastra si evolutia noastra spirituala (dar respectand valoarea gandurilor si mai ales a cuvantului rostit sau scris, care poate creea orice pentru noi si viitorul nostru). Va invit sa va constientizati si modelati viitorul in relatie cu trecuturile depozitate in subconstientul dumneavoastra.
Astazi traim momente in care suntem initiati de viata pe drumul evolutiei noastre; BINELE si RaUL sunt concepte create de intelect si nu exista niciodata in forma pura; prin constienta totala si pozitiva a emotiilor, sentimentelor noastre si a alegerilor personale, care sa contribuie la evolutie, ne putem accelera propria ridicare spre o dimensiune mai evoluata, a noastra ca fiinte unice si cea a intregii planete totodata.

Generalitati
Cum vedem viata sau pe ce ne putem baza?
Puteti primi revelatii ale ORACOLULUI SABIAN si indicatii despre RAPORTURI CU PARTENERUL.  


Daca va exprimati dorinta expresa de a cunoaste unul sau altul dintre segmentele vietii dumneavoastra, vi le putem prezenta, lasandu-va a incerca sa modificati in bine ceea ce veti afla astfel !

Doriti a cunoaste incercarile carora va trebui sa faceti fata?
Planetele cu mers retrograd in zodiac pe harta dumneavoastra natala au aceasta miscare datorita greselilor manifestate in vieti anterioare, care trebuiesc evitate in viata actuala, cand vor apare ca exercitiu si proba.


AICI vi se releva KARMA
in viata suntem niste calatori incarcati cu bagaje; am luat cu noi ceea ce ne trebuie? Vom fi fericiti sau nu pe parcursul sejurului ?
“incarnarea este o conceptie filozofica pe care o traim dar care nu se poate dovedi. Ea este o realitate pe care o resimtim intuitiv, si pe care o vom demonstra astrologic, lasandu-va libertatea constatarii aspectelor inexplicabile ale comportamentului dumneavoastra (si a celor din jur), care sunt rezultatul acumularilor subconstiente.” - maestrul Yogananda.

Din totalitatea karmei vietilor anterioare (pozitiva si negativa), ghizii nostrii spirituali-ingeri pazitori - au ales o parte necesara evolutiei posibile in aceasta viata, pe care o puteti constientiza acum, pentru a o folosi pe viitor, inclusiv pentru a va imbunatatii starea de sanatate. 

KARMA de agresivitate poate aduce posibile conflicte de genul: certuri, divort, accidente, agresiuni, pierderi de serviciu sau boli.
KARMA de posesivitate poate aduce pierderi de bunuri, furturi, rasturnari de sansa, pierderi de persoane iubite sau boli
KARMA de ignoranta-evaziune – poate aduce posibile erori, probleme de comunicatie si intelegere, esecuri intelectuale, accidente in calatorii, tradari si inselari sau boli.

OARE traiti supusi unei astfel de KARME ? VREtI Sa AFLAtI ?
Puteti cunoaste KARMA SENTIMENTAL - EROTICa a acestei vieti si descrierea partenerului ideal.
Veti afla Viitorul care trebuie materializat.


Nodul lunar indica modul in care poate fi redistribuita pozitiv energia karmica, pentru progres personal, lasand sa curga energia din vietile anterioare.

Maestrul din interiorul nostru si solutia fiecarei clipe este relevat prin Kiron - asteroidul care reprezinta ghidul nostru, cercetarea personala. El va poate ajuta sa infrangeti slabiciunile Lunii Negre.

STAREA DE SANATATE
Corpul nostru este o simfonie in miscare, influentata de ceilalti, pamant si univers.
Cele 7 corpuri ale noastre sunt ca niste coji de oua luminoase, suprapuse, in culorile chakrelor noastre, asezate strat de culoare dupa strat de culoare; ele emit lumina si sunet pe frecvente prea inalte pentru a le vedea si auzi si se rotesc simultan; daca functioneaza corect, pozitiv si echilibrat, lumina si sunetul emise de ele sunt armonioase; trebuie sa intelegem ca orice limitare emotionala sau mentala le distorsioneaza, le poate modifica miscarea de rotatie, le poate face sa tremure sau chiar ingheta si sfarama.
Doriti un astfel de rezultat ? Sau doriti sa stiti cum puteti evita aceste distrugeri ale fiintei dumneavoastra? Totul se afla pornind de la karma si folosind remedii simple: culori, sunete, arome, minerale.

Web design Romania