DAI LI
 
Gabriela Frăţilă
daili_love@yahoo.com
0721.809.156 / 0766.311.076
interviu   
certificate
astrologie
terapii
feng shui
cursuri reiki
oceanic
consiliere
helaria
 

 


 

HELARIA – energia inimii


”Energia contine protectia si puterea Arhanghelului Mihail, toata compasiunea si iubirea Fecioarei Maria, energia vindecatoare a Mintuitorului Isus si lumina radianta a lui Helios in care cele trei energii sint unite ''.

Explicatie a conceptului :
Hel- aria … Helios
( Zeul Soarelui , la greci si Maria care este Maestrul Inaltat). Hilarius ( Maestrul Inaltat Hilarion)


Surse divine de energie :
1. Domnul Isus Mintuitorul
2. Maria
Sfinta Fecioara, simbolul frumusetii, cea iubita de Dumnezeu. Maria ne iubeste, ne protejaza, ne da o inima calda, securitate si incredere in noi insine. HILARION de la grecescul “hilarios” sau in latineste hilarius(insemnind vesel fericit). Hilarion vine de la “intelepciunea inimii care este inflacarata”. Maestrul Hilarion este ghidul Chochan care reprezinta a 5-a raza verde a adevarului, vindecarii si stiintei. In fata acestui sanctuar(sanctuar al luminii) flacara adevarului care de asemeni emite puteri si concentrare pe vindecare, radiaza(raspindeste) acestea peste tot in lume, El actioneaza pe al treilea ochi, activeaza si clarifica perceptia.Sanctuarul lui este “Templul adevarului” in regatul eterului deasupra Cretei, Grecia.
3. Arhanghelul Mihail
4. Helios – (In Greaca – Soare), Helios este Zeul Soarelui la greci si in acelasi timp este Zeul Luminii care patrunde si umple totul, cit si cel care dezvaluie ce este ascuns.


Lumina Helaria (Energia Helaria) nu este acelasi lucru cu energia Reiki “uzuala” pe care practicantii de Reiki o cunosc. 
Energia Lumini Helaria este in mod deosebit energie pentru vindecatori si pentru cei care vor sa experimenteze vindecarea.
Energia Luminii Helaria este incredibil de puternica, intensa si prin intermediul Fecioarei Maria este chiar afectuoasa.
“Aceasta energie nu este pur si simplu un motiv pe care sa il deschizi ca pe un contact(intrerupator) de lumina.
Fara iubire pentru cel care primeste, fara respect pentru el, pur si simplu nu functioneaza. Vindecatorul trebuie sa fie pe aceeasi frecventa cu pacientul atit mental cit si cu inima… in iubire. Fara vibratia iubirii, fara deschiderea inimii nu exista vindecare. Nu este de ajuns sa chemi pur si simplu energia, ci trebuie sa fi una cu aceasta energie. Simte-i puterea. ”


Sugestii pentru aplicarea la pacient :
"Cer lui Isus, Maria, Arhanghelul Mihail si Helios, sa trimita Energia Luminii Helaria. Cer Mariei sa imi deschida inima si sa lase energia sa curga. De asemeni cer pentru inima clientului sa fie deschisa astfel incit el/ea sa poata primi aceasta energie."
Incepe prin echilibrarea chakrelor. Mergi cu ambele maini de la cap pina jos si stai cu miinile pe toate pozitiile atita timp cit simti ca este necesar (cit iti spune intuitia).
Se lucreaza cu soare pe centrul Hara si alte puncte importante. Soarele e constituit dintr-o bila mare de iubire,lumina iar razele sint raspindite in tot corpul,este superincarcat cu Energia Luminii Helaria pentru a fi gata sa imprastie Energia in tot corpul.
In final lovesc de trei ori usor pe corp-ul clientului si cu aceasta consider in mod simbolic incheiata sesiunea de vindecare.
Ii multumesc clientului.
Se pot face initieri cu energia Helaria direct si la distanta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Web design Romania