DAI LI
 
Gabriela Fratila
daili_love@yahoo.com
0721.809.156 / 0766.311.076

 

interviu   
certificate
astrologie
terapii
feng shui
cursuri reiki
oceanic
consiliere
helaria

 


 

FENG SHUI

Qi-ul este "respiratia vietii",forta care alimenteaza cresterea si dezvoltarea Universului, Pamantului si Omului.Qi-ul se acumuleaza,disperseaza,extinde si condenseaza;se misca repede si incet,spre interior sau exterior,sus sau jos,pe cai drepte sau curbe.Este purtat de vant si retinut de apa.Toti suntem produsul acestui qi si supusi influentei lui extraordinare

Feng shui se traduce literal prin ”Vant & Apa”

cele doua elemente naturale care dirijeaza “qi”-ul catre un teren sau o cladire . La figurat, reprezinta arta si stiinta de a trai in armonie cu mediul inconjurator.

Modalitati in care puteti dvs insiva sa beneficiati de Feng Shui:
- pentru imbunatatirea sanatatii
- pentru a gasi un loc de munca, promovare sau marire de salariu
- pentru a ramane insarcinata sau a evita pierderea sarcinii
- pentru a va casatori
- pentru a imbunatatii relatia de cuplu
- pentru a avea relatii armonioase cu cei din jur si o viata sociala activa
- pentru ajutor la studiu
- pentru a avea mai multa creativitate
- pentru a va simti confortabil acasa sau la birou si a pozitiva ambientul
- pentru a va simti stapan pe situatie
- pentru a scapa de depresie
- pentru a avea succes in afaceri
- pentru a evita accidentele
- pentru a va gasi o locuinta sau un sediu de firma potrivit dvs.
- pentru a dormi mai bine
- pentru a castiga respect si faima

Feng Shui inseamna armonizarea persoanei dvs., in relatie cu casa, proprietatea si biroul dvs.

Cele 3 feluri de Qi

Qi universal - din relatia cu Creatorul si Universul

Qi pamantesc - din relatia cu relieful, arhitectura si campurile magnetice in care traim

Qi uman - imprimat in momentul nasterii

Tinand cont de orientarea magnetica a resedintei (impreuna cu anul constructiei si perioada actuala) sau terenului de studiat se alcatuieste o harta numerica sofisticata a qi-ului acelui spatiu, pe care se definesc efecte=predispozitii si se cauta de comun acord cu beneficiarii remediile cele mai potrivite.

Pentru a imprima un ciclu energetic pozitiv si creativ, care favorizeaza prosperitatea,sanatatea si bunele relatii se folosesc cele 5 faze ale qi-ului (foc,pamant,metal,apa si lemn)

Feng Shui poate pare misterios si strain europenilor dar este de fapt un sistem de cunostiinte care armonizeaza omul cu mediul in care traieste. Odata intelese principiile sale, veti fi capabili sa aduceti armonie, confort si echilibru in voi insiva si oriunde va aflati.
In stransa legatura cu integrarea corecta si totala in natura, filozofia de viata orientala presupune a trai in concordanta cu armonile Yin Yang si actiunile celor 5 elemente: apa, lemn, foc, pamant, metal, care se creaza, echilibreaza sau distrug reciproc.
Qi-ul este forta universala care pune in miscare fiinte, evenimente si intregul Univers.
Acest Qi se antreneaza cu miscarea aerului si se depoziteaza in apa si acesta este motivul pt care Feng Shui se poate traduce prin « vant-apa »

La ce va poate ajuta Feng Shui ?

Sa activati cariera si sectorul banilor astfel incat sa deveniti un magnet pentru oportunitatile pe care vi le aduce viata

Daca ceva nu merge bine in viata dvs. inseamna ca spatiile aferente nu sunt in ordine: adica chakre, casa, birou, proprietatea dvs in intregime.

1.Usa principala : trebuie sa aduca si puna energia vietii in lucrul dvs. Adica sa fie potrivit de mare, corect si pozitiv asezata, fara a primi blocaje

2.Sufrageria : este locul dvs cel mai indicat pentru a plasa aici remedii Feng Shui daca alegeti aceasta solutie pentru optimizare. Orice sursa de energie este potrivita aici .

3.Dormitorul aranjat in stil benefic Feng Shui include armonizarea zonei de dormit si a celei intime, inclusiv pentru a crea armonie in relatia de cuplu.

4.Bucataria este locul unde se creaza sanatatea dvs si abundenta si ar trebui sa tineti cont de compatibilitatea dvs.cu aragazul, frigiderul si celelalte dotari ale ei.

5. Baia nu trebuie sa aduca dizarmonii in sectoarele de viata in care este plasata si ar trebui mult corijata cu remedii.

Remedii: oglinzi Pakua-culorile lor le alegeti functie de tipul de persoana care sunteti.

Web design Romania